Повернутися до новин

Тепловий насос "Повітря-вода"

Чому саме теплонасос «повітря-вода» сьогодні є найефективнішою системою опалення, охолодження та ГВП?

Секрет ефективності простий. Тепловий насос «повітря-вода» перетворює безкоштовне тепло зовнішнього повітря для потреб вашого будинку. Споживання електроенергії  –  утричі менше споживання електроенергії в порівнянні з електричним котлом. Природне тепло нашої планети є безкоштовним та найдоступнішим джерелом енергії. Задача теплового насосу «повітря-вода» тільки використати це тепло для потреб вашої оселі.

А в спекотну погоду влітку, тепловий насос працює в зворотному від зимового періоду напрямку, забезпечуючи освіжаючу прохолоду.

Приємним бонусом до високоефективного опалення та економічного охолодження є нагрів води для потреб гарячого водопостачання.

Таким чином, теплонасос «повітря-вода», покриває усі необхідні потреби комфорту протягом року.

Що пропонує Cooper&Hunter в якості рішення для теплових насосів «повітря-вода»? Безліч різноманітних серій на будь-який смак в залежності від особливостей будівлі, конструктивних властивостей та планування вашого приміщення.

А ще, Cooper&Hunter пропонує взяти участь в акції та отримати найкращу пропозицію та найпрофесійніший супровід під час підбору, встановлення та сервісу теплових насосів «повітря-вода».

Як дізнатись про цю акцію?

Дуже просто. Завітайте на наш сайт:

https://www.heatingpump.info/

..та зв’яжіться з найкращими спеціалістами у галузі HVAC.