Повернутися до новин

Кліматичний комплекс Серіїї GULFSTREAM

Розвиток кліматичних технологій передбачає створення нових рішень для контролю температури, вологості та якості повітря.

Традиційно для контролю температури, вологості та якості повітря необхідно декілька пристроїв. Відповідно, це зумовлює додаткові витрати на організацію декількох кліматичних пристроїв.

COOPER&HUNTER запроваджує новий стандарт якості контролю температури та якості повітря – кліматична система серії GULFSTREAM.

GULFSTREAM – це система клімату 3 в 1:


охолодження влітку;

нагрів взимку;

зволоження + очищення повітря.


Під час опалювального сезону, рівень вологості в приміщеннях знижується через роботу опалювальних пристроїв. GULFSTREAM від C&H має вбудований зволожуючий фільтр який очищує та зволожує повітря.

Цей фільтр насичується вологою з резервуару комплексу і у подальшому ця волога передається у повітря вашої оселі під час нагріву теплообмінника кліматичного комплексу.

А завдяки функції ширококутного 80°-градусного розподілення повітря, температура і волога швидко поширюється у приміщенні. Продуктивність випаровування зволоженого нагріву складає 450 мл/год, що покриває до 50 м2 житлової площі. Керамічний нагрівальний елемент, набагато ефективніший та економічніший за аналоги з інших матеріалі.

Разом з тим, кліматичний комплекс GULFSTREAM має корисні функції керування, зокрема, 7-годинний таймер, пульт дистанційного керування, захист від падіння пристрою – автоматичне вимкнення у разі перегортання комплексу аби запобігти несанкціонованій роботі кліматичного комплексу.


Дізнавайтесь більше про кліматичний комплекс GULFSTREAM, у розділі "Продукція"

https://cooperandhunter.ua/ua/catalog/zvolozhuvach-pov-trya-ser-gulf-stream/