Повернутися до новин

Побутові вентиляційні установки з рекуперацією тепла

Комфорт будь-якого приміщення складається з багатьох контрольованих чинників. Серед яких, основні – це температура, вологість та якість повітря.

Якщо температура і вологість регулюється кліматичними пристроями, то за якість повітря відповідають системи вентиляції. 
Маючи багаторічний досвід виробництва вентиляційних пристроїв COOPER&HUNTER запроваджує все нові і нові продукти з урахування останніх технологічних досягнень.
Серії HRV..TKEC і HRV..WKEC пропонують готове компактне рішення для вентиляції приміщень, що подають свіже, очищене повітря, яке проходить через фільтр і рекуператор. Рекуператор – це спеціальний енергоефективний теплообмінник, який використовує відпрацьоване кімнатне повітря для подальшого обігріву приміщення. Таким чином, завдяки вбудованому рекуператору вентиляційні установки серії HRV..TKEC і HRV..WKEC заощаджують витрати на опалення приміщення у холодний період.

Особливо нагальним питання вентиляції оселі стає у зимовий період. Це пов’язано в першу чергу з опаленням приміщень і, як наслідок, перепадами зовнішньої/кімнатної температур та утворення конденсату. Вентиляційні системи HRV..TKEC і HRV..WKEC від C&H не тільки забезпечують свіже підготовлене повітря для приміщення, але й активно борються з причинами утворення конденсату, який в свою чергу, може спричинити появлення грибку у житлових кімнатах.

Серії вентиляційних установок HRV..TKEC і HRV..WKEC від COOPER&HUNTER оснащені фільтрами високого класу очистки F7 і можуть виробляти підготовлене повітря продуктивністю від 150 до 500 м3/год.  Проста та інтуїтивна автоматика дозволяє невимушено керувати вентиляційними установкам, а легкий корпус із надміцного EPP-матеріалу дає змогу швидко встановлювати вентиляційну установку на стіні.

Черпайте більше детальної інформації про продукцію серій HRV..TKEC і HRV..WKEC за посиланням у розділі «Продукція»: