В рамках щорічного медичного форуму PUBLIC HEALTH 2023 відбулась галузева виставка MED BUILD 2023.
COOPER&HUNTER долучився до ініціативи оздоровлення нації, взявши участі у MED BUILD 2023. Концепцією виставки було просування нових інженерних рішень для медичних закладів, поліклінік, лікарень, шпиталів та інших медичних установ.

На стенді COOPER&HUNTER були представлені останні новинки кліматичної техніки, які створюють здоровий та чистий мікроклімат. Очевидно, що здорова атмосфера в приміщенні, залежить від багатьох параметрів повітря. Температура, вологість та якість повітря є обов'язковими критеріями здорового мікроклімату приміщення. Усі ці параметри можуть контролювати зволожувачі, очищувачі, кондиціонери та осушувачі COOPER&HUNTER. 

COOPER&HUNTER має величезний досвід реалізації кліматичних рішень для медичних установ, серед яких, зокрема, Інститут Серця МОЗ України, соціальний проєкт "Школа Супергероїв", Київський міський пологовий будинок №2, Лабораторний комплекс, м. Бровари. За 2023 рік, було реалізовано медичних об'єктів загальною потужністю декілька мегаватів
В рамках виставки MED BUILD 2023 були проведені різноманітні конференції, зокрема, було порушено питання імплементації Державних Будівельних Норм (ДБН) до нових стандартів енергоефективності та європейських норм.

COOPER&HUNTER підтримує стандарти екологічного та ефективного обладнання, враховуючи сучасні реалії та вдосконалюючи технології згідно з сьогоденними тенденціями. Використання озонобезпечних фреонів таких як, R32 та R290, дозволяє COOPER&HUNTER успішно інтегрувати свої системи у заклади медичного призначення будь-якої складності із найсуворішими вимогами до якості та енергоефективності.

Ми запрошуємо усіх охочих партнерів долучитися до створення нового здорового клімату для високої мети - здоров'я нації!

Звертайтесь до наших спеціалістів по всій країні з приводу підбору обладнання, та обирайте потрібний продукт, який представлений у Розділі "Продукція":

https://cooperandhunter.ua/ua/catalog/